查看: 2197|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 樂古- 赤壁精彩瞬間活動,快奪元寶!

關閉 [複製鏈接]

網絡流傳有相有計傾,足可以證明網絡上很多事都非筆墨所能形容。不論您說《赤壁》畫面有多漂亮、趙碩之跟遊戲中的孫尚香怎樣相似、八月十五的月光都不及遊戲中的月亮又大又圓有多浪漫、還是說自己的妻子是如此多嬌,沒圖沒證據!現在就讓大家好好的將《赤壁》的畫面讓世人景仰!
官方將逢星期一、四向樂古推出不同主題好讓玩家親身感受到《赤壁》世界內所有事和物,題目是層出不窮,可能是身邊常見的怪物,或是您不曾聽過的NPC名字,還是大家完全想不到的東西!
世界上沒有不勞而獲的午餐,只要將指定題目的合照圖片貼在樂古所指定題目中,就會獲得金元寶

活動詳情:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3454248&extra=page%3D1
活動日期:9月29日至10月29日

23/10題目: 有一個”樂”字的NPC或怪物
23/10題目: 螢火蟲
16/10 題目:
十男十女
16/10 題目: 桃花樹下的三人
9/10 題目: [url=http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3462639]月亮[/url]
9/10 題目: 孫尚香
2/10 題目: 涼亭
29/9 題目: 紅燈籠

請各位會員踴躍參與是次之活動!

回復

[[bao_01]] 哼哼哼....食錢game黎[[bao_50]]  無啦啦無左d錢..密gm又唔回. d gm做黎有乜用?
回復 支持 反對

開呢個活動都無任何獎品,不如唔好玩啦
回復 支持 反對

原帖由 冷酷小保鑣 於 17-10-2008 23:56 發表
[] 哼哼哼....食錢game黎[]  無啦啦無左d錢..密gm又唔回. d gm做黎有乜用?

有點離題吧....
不過...如果是倉庫顯示 0...你可以入錢入倉庫...就會顯示出正確的數值

另正題....
其實這遊戲怎樣評分??
回復 支持 反對

原帖由 cyk50 於 18-10-2008 07:02 發表
另正題....
其實這遊戲怎樣評分??

附合題目中所指定的圖片內容,並按固定格式遞交即可

至於如何評分方面,暫時沒有收到有關的消息,可能是附合所指定圖片的每位參賽者均有,
又可能是按圖片發佈的先後次序獎勵不同數量的金元寶,一切由Gamania官方決定
回復 支持 反對

最好講埋有咩獎品先決定玩唔玩

開咁多唔同活動,第1次見呢個活動無獎品

有獎品又唔公佈

另外上次問卷,話會有30元寶,好似17號派,到而家仲未收到

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

是次活動的獎勵為金元寶

至於閣下所述的問卷活動,能否出示相關連結?
回復 支持 反對

原帖由 kit06 於 18/10/2008 11:27 發表
是次活動的獎勵為金元寶

至於閣下所述的問卷活動,能否出示相關連結?

果條link 2個禮拜前刪除,我係從email收到有關問卷,全部係gash+的意見

另外,我可能睇錯,岩岩係beanfun發現多左30點,正確係gash點30,並非30元寶 -.-

回復 支持 反對

什麼時候知道結果???
回復 支持 反對

無早有遲,同佢都無公佈幾時有結果,都實會等好耐甚至1個月後先公佈結果=.=
回復 支持 反對