打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 赤壁重有幾多人玩???就汁??????

赤壁重有幾多人玩???就汁??????
回復

我仲玩緊...雖然俾以前 少左人...但係 都甘好玩......應該過遲下冇咩人玩時....(可能)同苔灣丫...大陸合ser..好似幻想學園甘..到時應該好多人玩番
回復 支持 反對

我仲玩緊...雖然俾以前 少左人...但係 都甘好玩......應該過遲下冇咩人玩時....(可能)同苔灣丫...大陸合ser..好似幻想學園甘..到時應該好多人玩番
秋山澪 發表於 17-1-2010 18:44
同大陸合ser.....d金元寶分配會係點先..跟大陸就好...跟番港ser等同~~~>[[onion_46]](荷包)
回復 支持 反對

ok明白  我會狂升.....
回復 支持 反對

同大陸ser合拼實無可能,因為開發商歸開發商,代理商歸代理商

比喻元寶價格,開發商想出幾錢就幾錢,咁代理商則唔同,出乜商城品開發商話事,而商城價格則由代理商話事,開發商無權去理會

而且遊戲有部份既管理權有不同,除非港台版本係歸開發商,所有權利係開發商話事就有機會合拼
回復 支持 反對

同大陸ser合拼實無可能,因為開發商歸開發商,代理商歸代理商

比喻元寶價格,開發商想出幾錢就幾錢,咁代理商則唔同,出乜商城品開發商話事,而商城價格則由代理商話事,開發商無權去理會

而且遊戲有部份既管理權 ...
問題一個 發表於 18-1-2010 02:15
我都唔知丫...可能佢地盡全力補救...希望加番d人...
回復 支持 反對

呢排都有好多熟人回流~ 閒時仲要幫打走佬@@
回復 支持 反對

多左人啦其實...以前勁少人架(開左80 半年到)
回復 支持 反對

你平時見到好多人.其實係分身and外掛嫁炸~~
2+多人都冇用..多極都係兩3百人..
係就汁嫁啦!!!
回復 支持 反對

想點樣拉番多d人就由橘子自已去做,開發商係無權去理會
回復 支持 反對