查看: 3347|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望練技術;D

我最近...岩岩轉爪..雷爪左...正左紫爪(般若)  

從四品. 用緊四品裝  63lv

想搵人打 練技術...我e家周圍行過都 搵下d 80打.....打死唔緊要...最緊要吸收到 經驗

所以都歡迎大家打我..如見到 我   角名;  瓢雪軍團  人物 ; 63lv
回復

63打80, 無得打wo, 練唔到技術的, 俾人2-3下ko
回復 支持 反對

63打80,成日都係閃避
就算打得中,都只有附加傷害...
LV80普遍600防或以上吧,LV63未必有600攻吧...
回復 支持 反對

我同你打,我on 11ser的...你on左可以找我,GAME name:xx狂劍
回復 支持 反對

63打80,成日都係閃避
就算打得中,都只有附加傷害...
LV80普遍600防或以上吧,LV63未必有600攻吧...
Quentin~ 發表於 16-1-2010 15:02

[[onion_41]] 你又冇小睇63lv攻有咁低, 我63lv時都有815攻(不過pk勁廢), 咁爪既攻仲會多d,

以樓主63lv就已經從4裝黎睇, 相信樓主都洗唔少錢去整裝, 而且係準備充足,

我估都屈死唔少70幾lv以上既玩家, 至於80lv, 我上次見到一個66lv爪, 同一個80lv

從3裝既戟打, 都扣佢成半血有多, d爪真係好屈機ga!
回復 支持 反對

[[onion_41]] 你又冇小睇63lv攻有咁低, 我63lv時都有815攻(不過pk勁廢), 咁爪既攻仲會多d,

以樓主63lv就已經從4裝黎睇, 相信樓主都洗唔少錢去整裝, 而且係準備充足,

我估都屈死唔少 ...
赤璧老漢 發表於 16-1-2010 18:01

佢仲要紫爪般若~"~
如果樓主有錢,可能會整埋新紫強,可能仲勁
回復 支持 反對

嗯,樓主應該要升左新紫強/新金強先
六階裝(從4裝)同六階武器先用到新紫強/新金強
叫lv 80的同你換湯合卷

同埋盡量入子午做任,換番個勛章先
回復 支持 反對

我最勁都係殺過 73lv玩家 ( 戟 )

但係都係覺得自己d技術唔係幾掂...都搵下d 80lv打下 ((((((都係叫佢讓下我)))))小聲

我唔識 正新紫強...金強...可唔可以教下小弟 > ... <

正新紫..金強貴唔貴....我e家用緊天仙石

我攻都係 750  暴擊 40  攻強 90(未齊金寶,,齊左就少左暴擊)

d裝都未 搞好秘文....肩仲係連云....有錢即轉落英,,,鞋 同  下裝  六合   希望加到攻..,..雖然唔係咩勁秘

文...但係都夠用...
回復 支持 反對

我最勁都係殺過 73lv玩家 ( 戟 )

但係都係覺得自己d技術唔係幾掂...都搵下d 80lv打下 ((((((都係叫佢讓下我)))))小聲

我唔識 正新紫強...金強...可唔可以教下小弟 > ... <

正新紫..金強貴唔貴....我e家用緊天仙石 ...
秋山澪 發表於 16-1-2010 20:01
暴...高過我成10點[[onion_24]] (自閉中..
回復 支持 反對

暴...高過我成10點[[onion_24]] (自閉中..
傻爪小優~ 發表於 16-1-2010 22:15

唔緊要~
你玩盾鉤的話,最緊要高攻、高攻強、高直間抗、高暴抗~
唔需要特別追求暴

答番問題先︰
紫強升新紫強,需要2個湯合卷,即係2個太平令
金強升新金強,需要10個湯合卷,即係10個太平令

如果你全身紫強(6件甲+主副武)都係紫強,咁升晒要16個湯平卷,即係16個太平令
如果你全身金強,咁就要80個湯合卷/太平令

將適當數目的太平令交俾可信任的lv 80,叫佢幫你入80戰場換湯合卷(1太平令=1湯合卷)
換左湯合卷之後,再在巧匠學徒買強化升級用品
回復 支持 反對