查看: 2835|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有感而發 5岩聽可以5理

只係 想講下姐  如果想對號入座 / 無野搵野講  係5會理thx!~

本身諗住 fb係打比gm睇  諗諗下都係算啦  哩d小玩家~~~

係5係同gm熟中獎既機率就會高d哩..?
由 最初送一閃..無交易過 諗住5關自己事 風工守法 點知都無埋
到gm講有新雜誌..日日行左2區 成十間7仔去搵  搵到出左之後既2日先買到..
上個網去睇...一直都無更新..點知今日放學一上就已經滿額...
10蚊一本 5係貴...但我落力支持 日日7仔搵書..問gm無人答...
一下只就話完左~"~ 官網提都無人提~"~ 有咩心情可以形容到我知可以點?

到e家 又黎送閃..gm 識 預卜先知..連2號既人都抽埋
20人變26人 入面有幾多個真係隨機抽呢....
由一粒閃變到無左!! 雖然5似人地入幾萬 幾十萬點黎玩..
但話哂都個個月叫入月卡咁...得到黎變到成個小圈子咁...
你5送都話丫  本身都無..e家有/無 差別又5會好大
但攪到d野內定..勁人愈勁  咁d 普通玩家點算?
定係 你比佢地迫到咁做?? 留住班大客 5要班散客?
但無散客  班大客會5會 留係到??

就算真係果 2xx人抽到  咁又有乜為?  本身開開心心 祝一周年
點解gm要攪到咁??

個bug 聽講 依然係到  有人入到 4階白 種話賣30玉
我諗大部份既玩家都想gm整好哂再出  無同有 都5差在果1,2星期啦
變到 bug向到  種要 所謂的抽....內定.....

點解 做野之前5諗清楚 之後會點??
e家比錢係服是我地.係等我地係得閒既時間有另外一種既享受
..5係掉轉..比gm你地舞黎舞去嫁!!!

第一次你錯 都話你地5知 原來有bug丫...應該一次比一次好
但點解會一次比一次更差....
上次錯5關gm事..只可怪 技術人員 gm同懶 以為無問題5去試清楚..
但今次 係gm一手一腳整出黎...比人大頻 講幾句變到愈講愈衰
人人有份  變到2xx人  話上線一分鍾先得...1號都未到 就知邊個2號會中獎..
咁 d 1,2號先上黎/打後果d  咪一樣內定左??
係fb話就話努力ing   你努比邊個睇   最熟 入得再多錢 果2xx人??
只果2xx人去玩就ok啦 其他人 5駛努力比佢地 叫佢地 無幾萬蚊 5好黎玩赤壁??

吉子 種可以點進步呀...失敗經驗5吸收..錯就再錯多幾次...

突然間 對 爛橙好失望~"~  第一次玩到d 咁既代理商

打機打到咁無隱 玩左8年  新斷線  雲起 網虫 從未試過~~
回復

算啦...爛橙做野多數都係咁HEAT PORJECT係咁..而家赤壁又係咁...係唔係佢既GAME只係努力做一年其餘就不了了知...今日唔係世頻D人講都唔知個本雜誌係開始在囉秘文[[onion_24]]
回復 支持 反對

[[onion_24]]  我都係, 果本野我25號都買左, 日日睇都冇更新, 今日遲左D睇咁就滿左, 唉!

我都唔明, GM抽獎既時間係點樣定, 話每日上線一分鐘, 你咁早就開左獎,

咁每日下午3,4點後上線既, 咁永遠冇得抽! GM你解釋下啦!
回復 支持 反對

只係 想講下姐  如果想對號入座 / 無野搵野講  係5會理thx!~

本身諗住 fb係打比gm睇  諗諗下都係算啦  哩d小玩家~~~

係5係同gm熟中獎既機率就會高d哩..?
由 最初送一閃..無交易過 諗住5關自己事 風工守法 點知都無 ...
諸葛謹 發表於 1-10-2009 00:05

諸仔算啦 佢地咁做都冇計 講黎都晒氣
回復 支持 反對

諸兄,你既睇法相信已經代表左好多玩家意見,可惜佢地唔理......
回復 支持 反對

佢官網仲夠膽死係度話 "由於玩家反應熱烈"[[onion_59]]
回復 支持 反對

真係火都黎 [[onion_19]] 由其係本PC GAME2000LIVE,出版倨日個換領都未有,日日唔同時間去睇,連30號9點再睇都無,點知個fd打黎無端端可以換,喂大佬唔使返工24小時睇住個web咩><''個fd通知我已經下午3點,諗住4點收工都可以登記,唉!!一click就話名額已滿,下次請早@@,非常無奈!!!轉頭又去PCGAME WAVE睇~哼!!又話額滿,,有無攬錯,無心送就咪送啦[[onion_04]][[onion_05]][[onion_07]]個閃最離譜[[onion_72]]隻game預知未來,未到date就有名單,被人罵話唔玩,就改官網由20個變26個話有bug,10月1日再睇又話至少20個,錯唔緊要...錯完又錯,簡直當我地玩家死,玩完一次又一次,真係用幾萬蚊或者係gm fd先有,{{商業詐騙}}原來赤壁係有錢人或者係gm fd先可以玩...由隻game公測玩到現在已經bug來bug去,一直未有改善過,反而愈來愈錯得離譜><''個閃大家有眼見到....索性開私服送...本來上次回溯應該唔關gm事,今次明眼人一睇就知,玩game玩到咁火都係笫一次....gm令到隻game走上絕路都係第一次大開眼界[[onion_68]]
回復 支持 反對

真係火都黎 [[onion_19]] 由其係本PC GAME2000LIVE,出版倨日個換領都未有,日日唔同時間去睇,連30號9點再睇都無,點知個fd打黎無端端可以換,喂大佬唔使返工24小時睇住個web咩> ...
disonkwan 發表於 1-10-2009 09:57
呢個世界...真係有人倒自己米[[onion_24]]
回復 支持 反對

我原先都係諗住因為個"閃"而由aion轉返黎赤壁玩.......
但係睇到變到咁既制度...真係另我好失望.........
又話一人一個....而家變相就要抽到先有.....咁大間公司唔係咁"小家"丫....
真係另我好失望!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ID : 雅姬
回復 支持 反對

如果你地有任何意見,可打比佢地 37115511 or 佢地主管 MS YIM (個CSR 話,我諗佢有水我)反映返啦...

佢話d玩家咁樣反映意見ga,有錄音,會比返赤壁營運小組聽wo
回復 支持 反對