查看: 15381|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 離開赤壁

大家好!!!!

我係game入面叫小阿紫

亦姐係人妖[[onion_51]]

sorry大家 呃左大家咁耐 到離開赤壁先話比大家知

玩左赤壁都有幾個月了

現在玩緊新game "神鬼奇兵" 都吾錯嫁xd

講番正題先=.=

首先,我要同大家say sorry

畢竟呃左大家咁耐......當中同我做過老公既都覺得.....(好彩冇講d[[onion_75]] 既說話姐haha)

尤其是"野愛chun" "明智秀滿" "AVALON" "幻滅蕉蕉" 佢地都比我昆左......我現在番緊教會....

(後悔....)[[onion_54]]

玩左都有一段日子....都e家突然有個念頭想離開....咁就離開左...

其實都覺得有d怪....話走就有

e家投入緊新game同埋信長[[onion_51]]

最後

祝   咁多位識我吾識我既玩家 都玩得開心 (玩遊戲本是為快樂ma)

另外

信長招團戰(我們並不是咩高手=.=)

有意可加我msn:justin679862@hotmail.com(吾好玩野thx...)

來者自報姓名唷[[onion_49]]

掰掰~~
回復

-.-我都比你昆/3\
你條友仔係唔係信長團戰a_a
回復 支持 反對

[[onion_27]]我都比你昆埋
回復 支持 反對

[[onion_11]]比你呃曬 識你咁耐都以為係女仔 無名都以為係............ [[onion_08]]
回復 支持 反對

我就係av...
估唔到你係側田(詳見紫紫你個msn)^^
講真...我一早估到ga la...唔洗say sorry wo...XD
回復 支持 反對

大家好!!!!

我係game入面叫小阿紫

亦姐係人妖[[onion_51]]

sorry大家 呃左大家咁耐 到離開赤壁先話比大家知

玩左赤壁都有幾個月了

現在玩緊新game "神鬼奇兵" 都吾錯嫁xd

講番正題先=.=

首先,我要同大家say ...
戟魔之神 發表於 28-9-2009 18:05

哈...你d女仔名幾呃到人 [[onion_31]]
回復 支持 反對

[[onion_11]]比你呃曬 識你咁耐都以為係女仔 無名都以為係............ [[onion_08]]
~呀杰 發表於 28-9-2009 19:52

以為係唔代表信==

要確保就要傾電話0.    0
回復 支持 反對

哈哈好彩冇比你呃到
回復 支持 反對

雖然唔知你系邊個...........但系希望你可以繼續開心啦[[bao_03]]
回復 支持 反對

以為係唔代表信==

要確保就要傾電話0.    0
無名方士 發表於 28-9-2009 20:28
人地未同無名傾過野呀[[onion_08]]
回復 支持 反對