查看: 20498|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 正視送閃問題

關閉 [複製鏈接]
你好,gm
你知唔知係赤壁一粒秘文閃的價值係幾多
一粒大約1500hkd
你咁樣一人派一粒會搞到對投放左好多錢既玩家造成不平衡
對外掛黎講送粒閃比佢地真係喜事呀
外掛軍一人一個天正遲下外掛埋虎牢都得啦
送秘文閃未免係一份太大的禮物
本人都係一個紫人,冇維護住d金人
不過只係比個意見gm
我覺得最多只係送粒秘文豪
如果真係送出秘文閃赤壁好可能會面對好多負面問題
請gm三思而後行
回復

唔洗送閃d外掛已經掛緊虎牢=.=
回復 支持 反對

唔係個個有呀?= ="
回復 支持 反對

送又比人小,,唔送又比人小,,GM都幾慘下,,[[bao_27]]
回復 支持 反對

你5可以咁講wor
對於一D窮GE玩家黎講送閃係一件天大GE喜事
係!的確係對投放左好多錢既玩家造成不平衡,但係送閃都冇壞la,
對有$同冇$玩家都有好處-v-
但係5送GE話就對D窮GE玩家黎講好5公平lor(有$玩家咪玩晒)-v-
而且LE個活動都已經落實左,你可以話5搞就搞?
外掛軍個個天罡你都奈佢地5何GA,而且鳯姐都話唔洗送閃d外掛已經掛緊虎牢
你覺得送少粒閃佢地就5會掛咩?
係咪先-v-
回復 支持 反對

虎牢團,外掛佬一早已開始刷,不無外掛佬點會有水寶,穿雲,仲要玩防高既棍

仲有,送閃,並唔係為左無用既天罡,以前有用,而家就愈多人唔玩天罡,反而係用閃黎沖粒狂

其實我想請樓主先搜集資料,諗下d野先好開post
回復 支持 反對

GMi之前都係咁問人依家d秘文價格幾多錢左右 ~
講真 ~ 有錢果d一早就整好哂天罡或者天琴 ~
咁有錢果d咪拎粒閃沖下上狂囉/.\
冇錢唔買點卡玩果d ~ 送粒閃我覺得就真係好開心 ~
至於外掛果d ~ 佢地依家基本裝都有雙6合 ~
我見過有d外掛武器用9轉 , 7件金裝 , 乾坤果d -.-
咁gm都係想整個活動出黎大家開心下 ~
就唔好成日係到批評d gm啦 ~
回復 支持 反對

回上邊全部:
本人唔係有心同咁多位玩家唱反
只不過我認為如果全game玩家都有一粒閃
只會令遊戲加速倒閉
仲有個個人有粒閃,你有人地冇咩
所以對玩家對戰黎講唔係一件好或者壞既事
不過我都係覺得之前有玩家用千幾蚊買粒閃
家下人人都有,仲要唔洗錢,對投放比較大暈金錢的玩家造成不公平
仲有原來虎牢已經有外掛房,我一直唔知到,向大家say sorry
但我真係覺得送閃只會令更多玩家的流失
回復 支持 反對

我冇話gm唔岩
逆都冇話gm做錯同埋要嘈gm
只不過係一帖個人見解
回復 支持 反對

係60-80玩家先有閃 ~
但係我聽到就係用左好多錢既玩家都想要斗閃狂 -.-
回復 支持 反對