打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 吳國軍團 【共濟會】 創下赤壁港服奇蹟

關閉 [複製鏈接]
其實. . ... . . 呢兩隻王 係共濟 未強之前.. 好耐好耐 . . .之前'被打破左..好多好多..次...
所以... 這不是奇蹟喔. . . . ....不過 現在的共濟真的很強 ' 看到有這樣的對手不禁 自喜'
其實... 打死一隻王' 還不是  ...
bbq123321 發表於 17-9-2009 13:15

咁港ser之前邊個團k左呢隻王[[onion_17]]
回復 支持 反對

比個團名來啦 bqq123321
咩團打左?
回復 支持 反對

[[bao_38]] 大陆经常欺负这个BOSS的人飘过。
回復 支持 反對

其實. . ... . . 呢兩隻王 係共濟 未強之前.. 好耐好耐 . . .之前'被打破左..好多好多..次...
所以... 這不是奇蹟喔. . . . ....不過 現在的共濟真的很強 ' 看到有這樣的對手不禁 自喜'

可以說出一些例子呢?
好多好次?那應該有很多例子?
還是有某團打羸了很多次?
如果你說不出,那麼你的可信姓/記億力當低
本人十分好奇
望你能解答我
回復 支持 反對

你講到咁平常,
我都好想見識下係咩軍團咁勁WOR
不如你講下啦~
我就唔信你講到佢比咁多軍團打敗過,
咁多人點會一張相都冇post出來??
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

之前呢隻王' 推ge 時候' 仲要係' 我地 一班人打緊王' 人地仲要 幾十個黎殺人' 搞事'
要係 呢種 狀態下殺左隻王' ~ 一係就 鳳舞 嬴' 一係就魔塚嬴'
你地e+ 只係打死一隻 怪物'~ 係npc' 沒腦的東西' 我地當時 仲要係 ...
bbq123321 發表於 17-9-2009 19:05

如果照您說的是真的''''哪共濟會可真係創下赤壁港服頭條奇蹟笑話了''''~_~
回復 支持 反對

鳳舞天翔' 有人敢說 有人比這個 軍團早推到這個王嗎?? 雖然不是被 很多軍團 打敗過'
   但 之前的時間' 這些的王 早就被 舊公會都推完過了' 那時候有多少百變弓;?' 頂秘文?
所以.... 不要把這王推掉 而那麼高調' 乂 ...
bbq123321 發表於 17-9-2009 18:31
我玩左咁耐真系未聽過,sor-.-
回復 支持 反對

有圖有真相啊[[onion_48]]
回復 支持 反對