打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 2009年7月5日<星期日> 赤壁online香港伺服一個轉捩點

聽聞乂魔塚乂轉蜀,鳳舞轉吳
回復 支持 反對

事實上...蜀國未開始打之前我地既舞都打晒...e家唔係堅唔堅持...我地輸開怕咩輸...但係點解要比人當玩具咁玩...人數多幾倍...打交打到d人冇晒心機...咁不如唔好打喇 ...
=龍崎= 發表於 7-7-2009 00:04

既然你地係打晒..每日10點仲走黎托??人數多過你地係正常..我地齊心鐘意成班人一齊圍隻王係咪唔得先??執野有8金..d人去想執下係咪又唔得先??你地平時系世頻個d輸打贏要去晒邊??
而家話人地當你係玩具咁玩..係你地每日都走黎搞搞震..自己走黎做玩具姐..
你黎得..預左比人清場嫁啦..自己走黎比人打..打到冇晒心機又關蜀國事..
你地以前既所作所為..平時系13線執箱位打蜀個陣..又唔見有蜀國話比你地當玩具咁玩..
晒氣..
回復 支持 反對

既然你地係打晒..每日10點仲走黎托??人數多過你地係正常..我地齊心鐘意成班人一齊圍隻王係咪唔得先??執野有8金..d人去想執下係咪又唔得先??你地平時系世頻個d輸打贏要去晒邊??
而家話人地當你係玩具咁玩..係你地每 ...
ws123321 發表於 7-7-2009 18:07
我地都係黎幫你地打王姐...有咩問題...係你地要開紅打我地...我地都想同你地一樣咁齊心
回復 支持 反對

而家話人地當你係玩具咁玩..係你地每 ...
ws123321 發表於 7-7-2009 18:07

你地可以打王   我地唔可以打王咩
回復 支持 反對

始終都係咁-_-'
魔塚去蜀
魔舞又去吳 夢幻又去吳
咁同之前有咩分別[[onion_59]]
回復 支持 反對

[[onion_26]]鳳舞先岩
回復 支持 反對

其實轉咪轉囉....洗唔洗講咁多野啵
回復 支持 反對

一乂一:當初要去轉吳國的時間 其實我們是拒絕的!因為我們覺得...你不能叫我轉我就轉 第一次我要試一下 不然我又不想說 我轉了國後你們恨我 又打 又愛 又恨...結果其他人一看就會罵我... (設計對白)
回復 支持 反對

上面果個拍洗頭水廣告架[[onion_40]]
回復 支持 反對

其實魔塚你地係以前得罪咗咁多人,'士可殺,不可"玉" ',緊係會有D人好懷疑你地ge"信任度",佢地會認為你地係假正義係你開人地紅先會咁,我認為魔塚應該想一想自己做錯D咩,而蜀國可以觀察下魔塚有冇轉好先再下定論
回復 支持 反對