打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 東風轉吳唔知係咪都係怕死呢?

係赤壁無交打會悶死嫁[[onion_66]]
回復 支持 反對

樓主唔知頭唔知路 唔好九up喇 ~_~
回復 支持 反對

17# 諸葛謹
平心而論啦~~~~~~~~哥哥仔

當不滅冇轉到國....咩你覺得魏好強既咩

咪一樣唔平均.....我自己孫ser不滅關我差事咩

不過睇唔過眼d人見人地轉國轉去蜀唔你去吳

就話人怕死姐~~~

計呀牛奶b講果句叫佢地番吳玩....咩魏好弱咩@@?
當初東風因為唔鐘意吳轉魏而家又鐘意番呀@@

真難明了=3=都係果句啦.....人地魏轉蜀就唔得...一定要轉吳既嗎@@?
回復 支持 反對

而家既 問題 個POST 唔係 討論緊前東風 入吳 果D係唔係怕死咩 !?
講到咁遠既!?
點解 個個都會話不滅轉國係怕死...
因為 佢地係 趙 SER 既時間好惡 周圍話自己點勁..
最強軍團...但係就係為左 合SER 而轉入 大國 搵人幫..
東風...其實唔可以話係東風轉...只係東風 入面既2,3個結義 轉左...
你話人地怕死轉入吳!? 你又知唔知 係孫SER死家既 吳 可以話你最弱架..
吳入面 可以打下既團得返2個...每一次打交都比 蜀國 4,5個團圍...呢樣野成個 SER都知架啦...
我地既魏國一向都係中立..只要留係魏國..一定唔會咁多比人殺既機會...
你話佢地怕死轉吳!? 要轉入吳就係要 唔怕死先入得囉...
AR樓主...你個POST 一開始就係錯既...
你應該話...前東風既結義 係唔係 唔怕死所以轉入吳國....
回復 支持 反對

韓少 出動[[onion_56]]           6點準時開波殺不減[[onion_60]]
回復 支持 反對

好呀好呀 [[onion_51]]
回復 支持 反對

韓少 出動[[onion_56]]           6點準時開波殺不減[[onion_60]]
赤帝 發表於 23-6-2009 06:43

死野...係到點火咁大單 = =+
回復 支持 反對

你系邊個 - -[[onion_46]]
回復 支持 反對

[[onion_62]]我尼d小人物無人識嫁啦
回復 支持 反對

[[onion_65]]暗藏殺機
回復 支持 反對