樓主: jeffreyykleung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不滅d人怕死到要轉國

成日話魔塚d人好勁,勁到點先?我地趙ser d人都睇唔到你地d秘文~講下自己有咩秘文嗎~咁先可以同不滅比較下嗎~
kitkitwin 發表於 17-6-2009 15:45

魔塚唔勁,蜀國先勁,又人多    蜀都禁衛軍,蜀國皇朝,鳳舞,夢幻團
呢4個團加起來既金人隨時多過魔塚既金+紫+籃人 ,
蜀國既百變弓都好似好多把
講金裝 講人數 講秘文 講錢 !! 都係蜀多 , 魔塚只不過係好戰之嘛
回復 支持 反對

如果有興趣,可以開個post出來 , post 下各國各團有咩勁人勁裝
如:
吳國:魔塚
陳大文 :全金 雙乾坤雙天罡金光鎖心 全金落日
回復 支持 反對

問心講句..魔塚團..裝都相當強..
差唔多有70%全金..加上.佢地打交好齊人..
打起上黎戰術都用得好好...不過由於太串.做既野令到好多人反感..
變相成日比人話...不過..開呢個post既樓主..不滅轉唔轉國係佢地既自由..
憑咩話佢地怕死..@@?如果樓主真係咁憎佢地..不妨..合服之後.日日搵佢地出黎殺..
佢地轉蜀/吳.我都覺得冇問題..因為..佢地有佢地自由..
回復 支持 反對

上邊果位講得好岩
沒錯 魔虫d人d裝好勁 但係佢地做既野 大家都知 又要開post?
相反 人地不滅轉國你又要加把口落黎話人?
咁係唔係兩個ser 一有團轉國就開post話人地怕死怕輸呢..
回復 支持 反對

其實 呢個唔係殺唔殺佢地既問題 而係睇唔過眼果個所謂"第一大團""魏國救世主" 未出發先縮沙~.~話自己第一大團 好威咁 但唔衰得囉 一見到唔掂就轉馱 轉國 呢d輸打贏要 我就唔多讚同囉
回復 支持 反對

輸左個"樽鹽"[[bao_48]]xD
回復 支持 反對

成日話魔塚d人好勁,勁到點先?我地趙ser d人都睇唔到你地d秘文~講下自己有咩秘文嗎~咁先可以同不滅比較下嗎~
kitkitwin 發表於 17-6-2009 15:45

自己開個新人上孫SER睇啦...
回復 支持 反對

問心講句..魔塚團..裝都相當強..
差唔多有70%全金..加上.佢地打交好齊人..
打起上黎戰術都用得好好...不過由於太串.做既野令到好多人反感..
變相成日比人話...不過..開呢個post既樓主..不滅轉唔轉國係佢地既自由..
...
kitlovekwai 發表於 17-6-2009 17:10

同意你的睇法...不過可能你唔知佢地之前串人的程度,
佢地講到自己好似稱霸全ser,到而家好裝個d走得7788,
d串咀個d而家又話唔玩,失曬踪[[onion_46]] ,其實而家係睇到樣野,
就係以為自己好勁蝦人,蝦到出面,到發現有人惡過佢地就玩失蹤[[onion_67]]
真係要寫個服字比佢地

每個人都可以隨時轉團轉國,係個人自由,但係佢地話到自己有幾強,
幾團結,係未合ser之前已經鳥獸散,不過可能係用番以前係趙ser個招,
等到合適時機,就會叫人退團另組個新團躪[[onion_48]]
回復 支持 反對

其實我地都係係道玩game,有打拚我時候,有互相幫忙的時候,亦有敵對的時候,
只要好好的面對,比人打又有咩問題丫,我都有幾個好友係不滅,佢地都ok嫁,
只不過係個d自以為事個d人係道玩到串曬...不過而家佢地都死曬火....咩尊嚴都無曬,
[[bao_36]]
回復 支持 反對

兩個字:無聊
不如你地少D吵,多D玩好過啦~人地轉咪轉lo,怕死.........佢出張post,咪仲冇品,話人怕死個D燃人,咪仲怕死,出張post黎閙人......收啦!
回復 支持 反對