樓主: lovebb456789
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 龍乂沙加冇品d定 紫風幻影冇品d!

基本2個都冇得比較
大家都係一樣(呢個point之前有人講)
龍乂沙加引紫風幻影打,紫風幻影講唔打-------a-b=x(2條maths結構係一樣)
紫風幻影引龍乂沙加打,龍乂沙加講唔打-------b-a=y
最後都係大家決定唔打.......
但是龍乂沙加好明顯係事發的根源所在,佢引起人家先
無理由之後唔接受人地的單p...........(我最唔明白的= =||)
如果樓主想幫邊個都冇用..
因為龍乂沙加的性格=紫風幻影的性格
講龍乂沙加衰=紫風幻影衰
講龍乂沙加好=紫風幻影好
樓主要choose無品=衰
所以龍乂沙加衰=紫風幻影衰
回復

基本2個都冇得比較
大家都係一樣(呢個point之前有人講)
龍乂沙加引紫風幻影打,紫風幻影講唔打-------a-b=x(2條maths結構係一樣)
紫風幻影引龍乂沙加打,龍乂沙加講唔打-------b-a=y
最後都係大家決定唔打.......
但是 ...
爆風疾嗚 發表於 14-3-2009 17:37

你錯了 龍乂沙加 有去打重要 嬴左 之後紫風 出世頻話 人地71級 先嬴佢

但你睇返之前撩人隻揪的紫風 出世頻大大聲聲話自己67級  打人 71級

講到自己嬴硬人點知最未 輸左又要嘈人 丟晒架
回復

<<<路人甲a_av
其實打機只係為開心or成功感姐 打贏左又點??証明自己威D-_-??
輸左又點??5洗死ge-,-咪比D心機orHKD落去砌贏佢lOr a_a
贏左只係証明有能力&有財力姐0,0
至於殺人...
玩leDgame5係我殺下就你殺下我+la-,-
5通沖套神裝出尼釣魚咩-0-
仲有 我5明點解D人打贏左人就出千里叼晒鬼lOr- -"
無品ge人咪leD lOr-.-凸
回復

你錯了 龍乂沙加 有去打重要 嬴左 之後紫風 出世頻話 人地71級 先嬴佢

但你睇返之前撩人隻揪的紫風 出世頻大大聲聲話自己67級  打人 71級

講到自己嬴硬人點知最未 輸左又要嘈人 丟晒架 ...
Roaxs 發表於 15-3-2009 04:33

咁紫風幻影真係無得幫= =||
2個lv差咁遠
p.s:我無乜留意度事發經過= =||
回復

§◢sIu乂野◣ 發表於 14-3-2009 23:33

某某人就係想證明自己好勁好威   贏左一次半次就扮哂大袋;P
係人都知佢威水啦~~~家事都要出世頻講  驚死冇人知咁
那位人兄真的太強了
回復

真係好少見沙加出世頻串人
回復

龍一族是最勁!!5洗講la龍乂沙加+油=,=but我蜀国.........紫風幻影都要+油[[bao_36]]
回復

[[bao_16]]唔覺紫風冇品喔..佢好肯幫人既......出下世頻吵下架...打打殺殺....好平常姐....
而沙加呢個人就唔知啦= =未見過佢 都唔識佢[[bao_19]]
回復

100%係紫風
回復

哈哈

我都有睇佢地隻揪[localimg=180,113]1[/localimg]
回復