打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 尚香ser職業勁人

紫風用刀嫁咩= =""
我識佢咁耐都係依加先知
rocky2628 發表於 3-2-2009 07:08

吳國夢團個都督 紫風幻影(好似係呢個名) 係po阳見到佢好多次 印像中 唔係槍 就係刀 冇咩點留意 (只知佢好勁 haha) 感覺d招好似係刀 下次再見到佢 督佢睇下先
回復 支持 反對

我都有咁既感覺 吳多勁人 冇錯 但其他國 都有好多勁人 但大家提吳人多也是正常的 因為佢地比較(活躍)
pk 戰場 常見之人 但也有d隱藏既高手 我識既都有好多個 佢地冇咁...活躍 比較少為人知 haha
如果可以既話 吳蜀 ...
蜀國大師 發表於 3-2-2009 03:56

跟本你個定義係睇秘文, 金裝就叫勁

好簡單, 我教你睇, 你見到人地金裝就按觀察, 睇佢地D秘文, 有乾坤, 天罡, 玄天, 金光, 太極, 鎖心有以上2-3個都叫勁人黎GA LA, 如果再想睇清楚D, 就睇埋符玉
回復 支持 反對

弓>>>魏國 小豬軟琳琳 蜀國 殘光
環>>>吳國 希樂
爪>>>魏國 0o花無缺o0 , 蜀國 暴力豪少 吳國 人中戰龍
槍>>>吳國 沙加 , 無悔Sxxxxx(新城果個)
劍>>>蜀國 星晴月光 魏國 無缺, 無悔 吳國 瘋子
刀>>>魏國 金魚佬
棍>>>魏國 ~大地~ , 花月 吳國 小棍妖 , 繁榮商X (東風破果個) 蜀國 瘋狂鬼鬼
杖>>>魏國 外星人 , 冷夕 蜀國 龍之一族
舞>>>吳國 MINI 魏國 綺萌
戟>> 魏國 王翦   吳國 喪小龍
回復 支持 反對

一個龍沙加跟本可以代表晒所有職業, 你知唔知人地身裝幾錢

你又知唔知殘光用左幾錢去做符玉全百變? 過萬蚊

好一句唔係睇裝備去界定
kubo 發表於 3-2-2009 11:53

你又知唔知 赤壁 唔同其他game 1~幾個人可以代表隻game 龍沙加係強 係你見得既人少姐 勁既人仲好多 肯用錢既人 也有好多 不只係一個龍沙加 你都識話殘光用左幾錢去整野羅 仲有好多好多 玩多d po阳 啦 同唔同人打下戰場啦 勁既人 真係幾多下架 一個龍沙加 2個4品金人 都ko佢啦 呢隻game幾多4品金人 你知唔知呀 去下s3 8點~10點去睇下啦 好多金光閃閃既人架 因為一個龍沙加而否定其他既強人 係10之狹窄既諗法 佢可以話係香港赤壁更勁 但唔代表d咩 赤壁唔同以前d game以前 一個勁人 可以打10幾20個人 赤壁得咩?????用上萬既人 仲有好多 係你唔知姐
回復 支持 反對

跟本你個定義係睇秘文, 金裝就叫勁

好簡單, 我教你睇, 你見到人地金裝就按觀察, 睇佢地D秘文, 有乾坤, 天罡, 玄天, 金光, 太極, 鎖心有以上2-3個都叫勁人黎GA LA, 如果再想睇清楚D, 就睇埋符玉 ...
kubo 發表於 3-2-2009 12:05

我係係po阳 pk 等等同佢地打過 或睇過佢地同人 比試 唔係只係睇佢咩咩金 咩咩秘文 咩咩符玉 當然 缺少呢d強極有限 我冇話唔睇 我係話打得就係強者 打得睇妝 睇技巧 全面去睇架 所以你少少誤解我既意思  
回復 支持 反對

環>>>吳國 希樂
爪>>>魏國 0o花無缺o0 , 蜀國 暴力豪少 吳國 人中戰龍
劍>>>蜀國 星晴月光 魏國 無缺, 無悔 吳國 瘋子
刀>>>魏國 金魚佬
...
赤壁小人物 發表於 3-2-2009 12:40

好全面 多謝哂 劍既 吳國>>瘋子 唔算 有冇d 吳國既劍 好d架  
回復 支持 反對

kubo 開開你的眼睛 see see d人
環>>>吳國 希樂
劍>>>蜀國 星晴月光 魏國 無缺, 無悔
刀>>>魏國 金魚佬
棍>>>魏國 ~大地~ , 花月 吳國 小棍妖 , 繁榮商X (東風破果個) 蜀國 瘋狂鬼鬼
杖>>>魏國 外星人 , 冷夕 蜀國 龍之一族
舞>>>吳國 MINI 魏國 綺萌
戟>> 魏國 王翦   吳國 喪小龍
佢地好多人 唔單止妝必勁 也有一d 妝必唔係太靚既 但又好技巧既都有 仲有 唔係淨係一個龍沙加 仲有好多勁人 我真係好佩服你一句 一個龍沙加可以代表所有既職業 既勁人 你當其他人冇料到架 細路仔看世界 你既留言我唔會再回應 因為根本同一個赤壁無知既人 覆佢冇意思
回復 支持 反對

我諗我玩赤壁你都未玩= =, 打戰場多過你行路, 係你睇所謂GE勁人太"呼淺"

我都唔會再回應你0.0, 繼續你GE小朋友齊打架= =
回復 支持 反對

想留exp 升lv 聽講就來開80lv 呀~~~係啦係前篇討論度串左你 唔好意思=0=我會回覆你 言語上過激左 唔好介意@@
蜀國大師 發表於 3-2-2009 06:19
唔同POST有唔同論點0.0, 無話邊個串邊個0.0, 未去到最後都無人知xDDD
[[bao_36]]yes 大家都係發表下自己既意見 討論下 開心下 每個人都有佢自己既睇法同諗法 係我對你頭先這語過激haha 唔好見怪 做個朋友呀 kubo 或者得閒一齊打下戰場 虎牢or 黃巾 好嗎
回復 支持 反對

你留ID OR PM我0.0

仲有你有無分身, 我開黃巾團係3人個D
回復 支持 反對