樓主: RICK5201314
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] =]

關閉 [複製鏈接]
唔使同佢地嘈的,佢地做咩都解釋唔到
回復 支持 反對

看完,不知誰是誰非
但有些在意張圖......
為何『第4個物品』,介紹內容中開括號後的『28)』及價錢中的『0金』
解像度好似不一樣?

請問有沒有清晰一些的圖看??這幅圖不太好看,看得好辛苦....
回復 支持 反對

d 圖我搵唔到咩網可以放到原圖上去比人下載
或者請各位介紹一個黎,我地馬上post 原圖任人下載

唔會cut 淨果一忽仔,連賣野既"預計總收入"都睇唔到~
對方最好亦post 原圖,咁一睇就知係邊個呢幅"昆錢照",而且亦可以見到總收入

另外,亦可以選擇而家入game望一望,成10幾個人就公頻指證緊佢
回復 支持 反對

成件事總結 就係你地呃人,仲要屈人  唔係人多就得
回復 支持 反對

尋晚有某個87會d人悄我 果個人叫king同我死撐話咩冇屈人呀咁樣咁樣 講到自己聖人咁  我咪問佢:咁你話我天地會會員昆人野 咁昆左邊個? 昆左咩野?  佢答唔出  之後又係公頻講話比人昆野條友唔係佢又唔係佢會員同唔識佢  咁我咪問返佢 咁你唔識佢人地講你又信  佢答我話人地講我咪係公頻話你天地會一份囉 咁冇腦ga人都有  之後佢比我勁串果到唔好講 (串佢d說話係用道理串佢 其中一句係 你同條友39唔識7佢講你就信 仲要係公頻講到一定我地會昆人 佢唔係你朋友?) 最攪笑佢忽然彈一句出黎  大約係咁講:好心你自量下啦 你天地會排第幾呀 屈你?  我想問下佢會大就可以屈人? 會細就要比人屈?  唔該king出黎講下  我有哂對話相  仲有你講到自己個會咁大 我諗唔係得你d分身係個會到呀?  你講左果句我話同你會開戰你d會員真係唔多見囉  係咪大到睇唔到?  king哥你快d答我啦 我係你小說fans黎 追開你本赤壁小說  (以上事實 唔喜勿嘈 有相為証 死撐無用)
回復 支持 反對

原帖由 c_king 於 3-12-2008 21:52 發表
成件事總結 就係你地呃人,仲要屈人  唔係人多就得

你係就住自己既幻想總結? 定就住事實總結?
你憑咩覺得自己有能力總結呢件事?

諗到我滅日一個小小既三級公會係你眼中咁神通廣大
可以發動唔同國家、唔同軍團既玩家,加加埋埋10幾人,每人再代表幾10人夾埋黎屈你一個? =]
回復 支持 反對

原帖由 極惡 於 4/12/2008 04:28 發表
尋晚有某個87會d人悄我 果個人叫king同我死撐話咩冇屈人呀咁樣咁樣 講到自己聖人咁  我咪問佢:咁你話我天地會會員昆人野 咁昆左邊個? 昆左咩野?  佢答唔出  之後又係公頻講話比人昆野條友唔係佢又唔係佢會員同唔識佢 ...

唔見d相既,好想睇睇
回復 支持 反對

原帖由 極惡 於 3-12-2008 20:28 發表
尋晚有某個87會d人悄我 果個人叫king同我死撐話咩冇屈人呀咁樣咁樣 講到自己聖人咁  我咪問佢:咁你話我天地會會員昆人野 咁昆左邊個? 昆左咩野?  佢答唔出  之後又係公頻講話比人昆野條友唔係佢又唔係佢會員同唔識佢 ...

有相為證又唔囉 囉左出黎先再語無倫次啦  唔該!!!
回復 支持 反對

oh~~
樓主潛左水,又delete post~
曲終人散 =]
回復 支持 反對

這是呃貼行為!!

[[bao_48]]
回復 支持 反對