打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新手發問專區 (練等去處,迷路,加點,等等)[總而言之就是新手問題] [ 2]

關閉 [複製鏈接]
你可以去Eos Tower 101/F 做PQ
回復 支持 反對

請問木材和螺絲釘要怎樣才獲得??

我想要解15lv賊城入面一個女仔npc既任務
回復 支持 反對

原帖由 Killk 於 25-8-2007 19:45 發表
請問木材和螺絲釘要怎樣才獲得??

我想要解15lv賊城入面一個女仔npc既任務

木材1個= 10個樹支 OR 5個木柴

羅C 15個= 1個青銅成品 同埋一個 鋼鐵成品

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
+ 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

羅C去fm買2000 1舊好似抵d
回復 支持 反對

now 21lv弓箭手 全敏 (10力 112敏 4智 4幸) 10lv弓 15弓手頭 20日本浴巾(沖左5張100%套敏,第日有錢會沖夠10敏)  10lv弓手鞋 普通白色工地 25lv以後 敏3斗笠(綠色果頂) 20日本浴巾(敏5-10= =..) 娜娜鞋 破披 綠葉耳環 10lv弓 普通白色工地

ps.曾經有係墮城組隊未開始玩被踢5次經驗= =||(一埸都玩唔到) 別叫我玩組隊任

我21-30lv打咩升好呀? 21lv暫時攻擊力10~97 命中71

回復 支持 反對

原帖由 無敵小雞-港 於 25-8-2007 22:40 發表
now 21lv弓箭手 全敏 (10力 112敏 4智 4幸) 10lv弓 15弓手頭 20日本浴巾(沖左5張100%套敏,第日有錢會沖夠10敏)  10lv弓手鞋 普通白色工地 25lv以後 敏3斗笠(綠色果頂) 20日本浴巾(敏5-10= =..) 娜娜鞋 破披 綠葉 ...

一係超綠 , 一係就打東方d雞鴨 ...

==題外==
乜你唔係用十字軍賺錢既咩 ...
100%套敏都沖唔起=[
回復 支持 反對

超6玩到29lv算la....29升30好慢
(yeah..我聽日玩得la)
回復 支持 反對

回復 #56 我係new手 的帖子

o0題外0o  我冇練起隻劍呀= =||  加上我冇本尊 新手沖唔到好正常 駛唔駛咁話我-.-

超綠冇人組我呀t.t 個個都嫌弓手1轉低攻....

雞鴨係咪出d野可以做任架? d雞鴨地圖算唔算熱門

回復 支持 反對

回復 #58 無敵小雞-港 的帖子

係可以做任 ,
24小時做一次 ...
but低lv弓手 , 果d補品無咩用 .
無記錯賣比npc有萬幾蚊=]

雞鴨圖夠升25 ..
但係海怒斯都有人係果度升 , 其他ser唔知
之後既 , 玩超綠啦 ...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
+ 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

超綠今日玩到1埸啦@@  食埋加量??~175攻擊力 打鱷魚爆擊埋都得1百幾,超綠好似就高打到8x--
試過打雞鴨啦 3下二連先打死1隻(二連10lv) 感覺好難打 我做左果個交換任@@
泰國打青蛙好唔好呀? 我見好似好易打但經驗少雞鴨一倍...

海怒c好過雪吉拉 雪吉拉1頻代組收卷d人多到我lag機(拍得住自由)= =
我以前劍士pq組左個台人 佢話之前係海怒c 佢話雪吉拉好多人 以前海怒c"隨便"就能進 比雪吉拉快好多  海怒c pq係咪真好易入架@@?

回復 支持 反對