打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩石器外傳定ECO好????

eco好多人話麻麻地
聽到已經冇咩興趣
回復

eco1升到2lv慢到咁
十幾lv以經唔想玩了
回復

eco唔係唔好玩
係差在你掌唔掌握到佢ge遊戲玩法
一開始的確升得好慢 但係如果升得太快你都冇引啦下?
我到左大約11lv果時 用左1個鍾就去到19lv了
只係睇下你識唔識玩阿姐 若果掌握到 話唔定1個鍾都可以1lv升到15lv
回復

eco係封測第3日開始就雙倍exp,如果有心玩,玩48個小時就差唔多40-50,如果係識玩既話
石器就職業少,變左係pvp系統到無eco咁好(我唔知隻game有冇pvp,冇既話e點唔洗埋)
石器,如果係轉職到加分支相信隻game一定更加多元化
eco你去日本個官綱睇下介紹就知香港隻eco仲有勁多野未整
石器本人就未玩過,但係睇個介紹就唔錯,但本人既問題,見到得3個職業就唔想玩啦
eco係封測玩左陣,真係要玩得多類似既game,先易上手
玩eco,有好多人都係唔知要做d咩而唔玩,如果有人係想玩eco,你地可以問下d係封測玩到最後既人,可以知多d野,隻game既合成系統我覺得係好好,本人都係比個合成系統吸引
任務既話你唔好話悶,因為隻game未整好任務果方面,所以主線任務未做到好遠
你地升lv慢?
食藥水打,我係lv20後有雙倍exp果時我10分鐘升1個lv,無雙倍exp20分鐘1個lv
其實咁既速度係online game黎講係差唔多
我係封測到3日就1個33lv,1個21lv,1個19lv
計時間只係玩左36-40個小時到
我用左好多時間行左好多地方,試左好多野,先至玩咁耐先升到lv33
隻game係封測有人2轉50lv(job lv,2轉左會變返lv1先)
你話升lv慢,只係你無用心去搵邊到升lv快
而唔係隻game比其他game慢
希望多d人玩eco(e隻game既畫功好好)
但係如果你係覺得e隻game既畫功差,唔係e隻game,畫得差,而係你唔鍾意e種既畫風

回復

算啦~
人各有知,你自己玩又唔係人地玩
你自己有得選擇既,唔駛理其他人
自己覺得好玩就得,自己鍾意就得架啦
唔好人話咩你就聽佢講

回復

石外同eco根本冇得比,
用隻香港野同隻日本野比,
無容致疑,日本野嬴左幾條街,
不論畫面,系統,新穎玩法,各方面,eco都勝過石外多多聲~
石外我玩過,玩左唔夠5分鐘,del,
eco唔同啦~ 玩左幾日都仲未玩嫌,
客觀分析,eco玩家人數點睇都比石外既玩家人數多,
除此之外,你睇代理,都可以分出勝負了,
gamecyber已經代理左無數咁多隻熱門遊戲,例如,夢之歷險,暗戰,唯舞(雖然我都未玩過,我都是看玩家人數的多而定)
但是ugame?(名字忘記了,仲之係石外個代理),仍然處於發芽階段,難免開頭的幾隻遊戲人氣下滑,gamecyber不又是如此,開頭既隻game,馬場風雲,無間道咪又係冇人玩~

石外又冇特色,最有特色果隻都係寵物系統, eco都有啦,eco唔單止有寵物系統,仲有憑依系統,木偶系統,貓靈系統,喜歡玩寵物/單練的永遠不會悶,
好,即使我唔講石外幾咁冇特色,石外真係整到成隻石器時代game咁,落後到丫,我係話隻game落後,
地圖荒蕪,行幾n遠先見到條村?! 畫面差,整片綠色,唔係就係啡色~ 仲衰過2d game=___=
冇晒引玩~ 失望失望~ 唔多睇好~

回復

聽到上面位人兄講完令到我真係比較想玩eco,,咁我想問下eco d畫面正唔正,,聽d人講話個畫面好難睇wo =0=
回復

如果真係要選的話
我一定選ECO,因為ECO真係玩過咁多隻game之中最好玩既一隻,畫面第一好,內容第2好,內容差唔多係成隻game既特色,因為隻game有齊曬以往興起一時既game既特色(如ro),而且仲加入左自己既元素(例如故事劇情等等),唔係隨口講
之前個個都話eco唔好玩,話同預期差左好多,好多人都話唔玩啦,的確隻game一開始真係難上手左d(天才玩家除外)
但係到而家個d話過放棄既玩家大部分都玩返,因為當你摸熟左隻game之後你就會發現隻game既特色
一開始最好就自己玩,唔好搵人帶住你,如果唔係你就唔知隻game既好玩之處
至於石器我個人認為都唔錯既,不過都唔夠eco好玩,總知eco就好玩啦!!強烈建議你玩eco!!

回復

我反而覺得石外冇得同eco比
eco係日本大作黎 韓國玩ge也多的是
石外一入去都唔錯ge 不過打過怪就知勁廢
轉職要打隻勁到咩咁ge怪 轉左職又唔會好玩好多
打完一隻低lv你ge怪都要扣勁多血 基本上自己升係打一隻坐一次
組隊又係冇用 走到勁遠打d仲勁ge怪一樣龜速咁升

eco好玩好多 好多人話冇預期咁好玩 只係好多人唔識玩
其實我一開始都唔知去邊好 不過唔夠幾分鐘就開始上手
畫面方面幾靚呀 佢d系統又好玩 憑依我相信大部份人玩過
仲有好多系統都未玩過 相信公測會更好玩 (期待咒術c)
回復

eco比較好吧(因未玩過!試左先知@@!!聽人講無用架

本人有玩石器
可惜佢公測都仲有好多bug=.=灰灰地[[bao_29]]
回復