樂古Nakuz

標題: 本周Left 4 Dead 大特價50% OFF!!! [打印本頁]

作者: 香港凸手    時間: 15-2-2009 18:01
標題: 本周Left 4 Dead 大特價50% OFF!!!
頭先係STEAM睇到....依加買都係$24.99果然就出資料片
作者: M.Yin    時間: 15-2-2009 18:10
24.99美元定咩先????
作者: 香港凸手    時間: 15-2-2009 18:21
咁當然係美金= =
作者: M.Yin    時間: 15-2-2009 18:46
50%off都仲賣緊$200...
作者: HONGXHONG    時間: 15-2-2009 19:15
= ="
我買番黎果時都係$230.
香港應該冇得平,.
作者: M.Yin    時間: 15-2-2009 19:18
= ="
我買番黎果時都係$230.
香港應該冇得平,.
HONGXHONG 發表於 15-2-2009 19:15

$230?!
邊度買咁正啊= =''
作者: rodmanng    時間: 15-2-2009 19:50
宜家周圍都買緊$230...如果多個呢個價..唔好買...
我早2日係信和先見到..不過仲有D GAME店買緊$360...
所以如果要買..睇多幾間!!!
作者: 社會敗類    時間: 15-2-2009 19:58
資料片係free=.=
作者: HONGXHONG    時間: 15-2-2009 20:26
之唔係  信和到買羅
作者: 不要    時間: 16-2-2009 18:21
咁平???=.="
作者: 乂絕望乂    時間: 16-2-2009 19:35
其實香港係咪已經算平左呢...?

USD 49.99 = HKD 388左右

USD 24.99 = HKD 198 左右
作者: 55331200    時間: 16-2-2009 22:54
美元= =唔洗諗
作者: h!m    時間: 17-2-2009 01:25
香港唔include 在內
作者: dusk823    時間: 17-2-2009 07:39
信和買左248-﹏-
作者: superjjman    時間: 17-2-2009 11:06
作者: nickxp33    時間: 17-2-2009 21:45

Pre-Loading 的價 :    44.99美元 = 348.878687 港幣
Steam現價 :             49.99美元 = 387.651602 港幣
Steam Store大減價 : 24.99美元 = 193.787028 港幣
現時街價              :  230 港幣 至 380 港幣
好灰呀/.\
作者: 香港凸手    時間: 17-2-2009 22:35
上個再上個呃post
咁nick你買果時幾錢@@?
作者: nickxp33    時間: 17-2-2009 23:44

我第一個Ac 就係 Pre-load 買的 . 用信用卡上Steam Store 買的 價錢係 44.99
第二個Ac 就係去黃金買的 價錢好似 274 - 278 (價錢唔係太記得)
太灰了 / . \ (我個ac name 可能有少少誤導大家... 我的名字叫nicky.. Sor)
今次 Valve 做得很好了 ... 不過都係想要 10週年 HL 的大大減價做l4d 價 lol 果時7港幣蚊買到 hl lol
作者: rodmanng    時間: 18-2-2009 16:06
Pre-Loading 的價 :    44.99美元 = 348.878687 港幣
Steam現價 :             49.99美元 = 387.651602 港幣
Steam Store大減價 : 24.99美元 = 193.787028 港幣
現時街價              :  230 港幣 至 380 港幣
好灰 ...
nickxp33 發表於 17-2-2009 21:45

差唔多啦...貴果小小....隻碟同個盒都要錢啦!!
仲有運費呢...
作者: nickxp33    時間: 18-2-2009 17:14
20# rodmanng
我第一個acc 係上steam 買的... 現在這個價錢比我買那個價差很遠喔!!
作者: yuko200311    時間: 20-2-2009 18:41
作者: billyhappy1616    時間: 1-3-2009 15:07
`無咩可能啵,可能系美元
作者: destiny_rain    時間: 26-3-2009 16:54
230都幾平wo..
平時買都要300幾
作者: john88bb    時間: 31-3-2009 22:31
正正正   有就真係正  唔係幾相信>..<

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2